Плаж Перла-едно райско кътче Приморско | Guide359.com

Настаняване в Приморско:
Апартаменти в Приморско
Къщи за гости в Приморско
Хотели в Приморско

Плаж Перла-едно райско кътче

Категории: На море , Плаж

Плаж Перла се намира в град Приморско, който отстои на около 50 км от Областен град Бургас. Плажът е разположен на около 1 км от центъра на курортното селище и в същото време е в непосредствена близост до Резерват Ропотамо. До Перла може да се стигне пеша, с кола, а през лятото има влакче, което вози туристите в близост до плажа.


Допреди 20 година достъпът до плажа беше абсолютно забранен, защото там се намира бившата резиденция на известния тогава Тодор Живков. Всичко около плаж Перла беше заобиколено с ограда, а имаше и охрана, която следеше стриктно за спазването на реда, затова малцина са се опитвали да преминат огражденията.


Днес нещата стоят по съвсем различен и цивилизован начин. Оградите липсват, няма ги и хората, които охраняваха обекта. Сега е времето, когато човек може да се полюбува на това приказно местенце. Аз лично много обичам да ходя там и редовно, когато имам възможност, го посещавам. Независимо дали е зима или лято, това кътче ме зарежда с много положителна енергия. Очарована съм от заобикалящата природа - толкова чиста, невинна и девствена е тя. Плажът е заобиколен от гора и това го прави подходящо място за почивка и отдих .Иначе самият плаж не е голям, но пък е много чист. Липсват опаковките и фасовете по пясъка, което го прави много привлекателно място. Въздухът също е чист, а самата морска гледка изпълва очите ти и те зарежда максимално с нови сили. Морската вода е кристално чиста и много плитка. При последните си посещения, които бяха през лятото, ми направи впечатление, че няма много голяма и масова посещаемост. Това е много добре, защото това го прави едно уникално романтично място. Плаж Перла е подходящ за хора, които искат да избягат от шумният и голям град, също така, за тези, които искат да са далеч от мръсния и задушаващ въздух.Бих казала, че това е истинско райско кътче за ценители.В близост има малки заведения за хранене и вили, които са винаги готови да посрещнат гости.


Препоръчвам да посетите това райско кътче, което е изпълнено с много любов и романтика.За автора:

Може да прочетете и тук моя статия за http://www.trivago.bg/приморско-595/плаж/плаж-перла-541116/мнение-o465596

Описание/адрес на местоположение:

Плаж Перла,град Приморско

Местоположение

Коментари

>> Напиши коментар

13.06.2010 г. - васко
Че е райско кътче спор няма.Но че не е бил достъпен през соца не е истина.Редовно ходихме на ресторант там и плажувахме,не трябва да се преовеличават нещата защото е дразнещо от към истината.
Докладвай за проблем или неточност
затвори
Благодарим ви за проявената инициатива.
Моля, опишете накратко за какво докладвате:
изпрати
Докладвай за проблем или неточност
затвори

Съобщението е изпратено успешно.
Благодарим ви за отделеното време.
Изпрати на приятел
затвори
Вашите имена

Вашият E-mail:

E-mail на получателя:

Допълнителен коментар:
изпрати
Изпрати на приятел
затвори

Съобщението е изпратено успешно.
Напиши коментар
затвори
Вашите имена:

Текст:
Моля, попълнете кода от картинката:
   
изпрати
Напиши коментар
затвори

Коментара е добавен успешно.
Благодарим ви за отделеното време.
Списък на категориите
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори