Комплекс "Сребърното езеро" вълшебство дебне от всеки ъгъл Стара Загора | Guide359.com

Настаняване в Стара Загора:
Къщи за гости в Стара Загора
Хотели в Стара Загора

Комплекс "Сребърното езеро" вълшебство дебне от всеки ъгъл

Категории: Развлечение , Природа , Романтика , Плаж , Ски

В моето семейство си имаме една традиция от край време. Когато се случи някакво важно и хубаво събитие, нова придобивка, нова кола и пр. отскачаме до едно местенце край Стара Загора, което ни плени още, когато за първи път го посетихме. Казва се комплекс „Сребърно езеро” и се намира на 10 км. североизточно от града на поетите. Това е едно от първите подобен тип заведения, които се построиха още преди петнадесетина години. Мястото се слави сред ценителите старозагорци с невероятната си кухня, с прекрасната гледка, която се открива към язовир Колена и спокойствието което цари наоколо. Да не забравяме и щедрата природа навред, която допълва целия описан пейзаж. Хотелският коплекс е разположен на хълм, а срещу него се намира, както казах язовир Колена. Хотелът разполага с всички съвременни удобства за прекрасна почивка. За пълен релакс има и джакузи. Стаите са луксозни и нови, спрентати и чисти. А гледката, която се открива от тях е несравнима. Сутрин, когато слънцето показва нежно безкрайните си лъчи, езерото сякаш придобива неземна красота. Лъчите се отразяват като от магическа пръчка, всичко блести и заслепява. Истинско вълшебно събуждане.


Ресторантът предлага богато меню от традиционна тракийска кухня. Двете тераси под открито небе с прекрасна гледка през лятото са пълни с гости. Специалитети на жар от близкото барбекю изненадват приятно посетителите. Мястото е предпочитано през лятото от много старозагарци, понеже предлага прохлада и разтуха. На близо се намира и още един комплекс, който предлага и басейн и плаж. Градината към комплекса е прекрасно подържана зелена площ, с малки каменни пътечки. Обслужването и в хотела, и в ресторанта е на много високо ниво. „Сребърното езето” предлага и организира и тържества.


Запаление рибари могат да слязат и до язовира и с повече късмет да попаднат на червеноперки или каракуди. През зимата ресторантът е облян от зеленина, множество палми и екзотични растения придават на обстановката цялостен завършек.


Цените са по-джоба на всеки. Затова е и малко вероятно да намерите свободни места без предварителна резервация. Сега с нетърпение чакам следващия повод и отново да потеглим натам. А и нали този път аз ще черпя ;-)За автора:

Валерия Жечева

Описание/адрес на местоположение:

Намира се на 10км североизточно от Стара Загора

Местоположение

Коментари

>> Напиши коментар

Няма коментари за тази обява.
Докладвай за проблем или неточност
затвори
Благодарим ви за проявената инициатива.
Моля, опишете накратко за какво докладвате:
изпрати
Докладвай за проблем или неточност
затвори

Съобщението е изпратено успешно.
Благодарим ви за отделеното време.
Изпрати на приятел
затвори
Вашите имена

Вашият E-mail:

E-mail на получателя:

Допълнителен коментар:
изпрати
Изпрати на приятел
затвори

Съобщението е изпратено успешно.
Напиши коментар
затвори
Вашите имена:

Текст:
Моля, попълнете кода от картинката:
   
изпрати
Напиши коментар
затвори

Коментара е добавен успешно.
Благодарим ви за отделеното време.
Списък на категориите
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори