Партньори

Отворени сме към дългосрочни партньорски отношения със сайтове, обвързани с туризма в България и по света. Моля, свържете се с нас за информация относно възможностите за сътрудничество.
За контакти: +359 899 90 69 50 / bgvakancia@gmail.com.

Блог за открития и пътешествия

Ние сме Иван и Елина, а това е нашият блог за малките бягства от ежедневието и пътуването като начин на живот. Или просто опит да разкажем за откритията, знаците и срещите по пътя. За пресичащите се посоки и силата на случайността. И за отбивките от магистралата,които винаги водят до най-прекрасните места.
Екскурзии и Почивки

MyPlanet.bg е виртуален информационен портал, създаден за всички любители на пътешествията. Тук можете да намерите полезна информация за различни кътчета по света, да споделите преживяванията си в интересни разкази и пътеписи, да узнаете най-актуалните новини в областта на туризма.
Латиноамерикански ресторант Alegre

Ресторант Алегре има за идея да ви потопи в културата и кулинарните изкушения на екзотични и по-далечни от нас места по земното кълбо. Идеално място за хора, които са отворени към света и обичат да пътуват в мечтите си и в действителност.
Otdihbg.com – Вашият туристически портал

При нас ще откриете полезни и интересни публикации за исторически и природни забележителности в България и чужбина. Ще ви предложим новини на тема туризъм, съвети при пътуване и още много полезна информация. Освен интересните статии може да намерите и евтини оферти за почивка на планина и море.
Друми в думи

drumivdumi.com е блог на Ели Иванова, насочен към туризма, който представя личните впечатления на автора от различни интересни места в България и дава интересна и полезна информация, свързана с тези места.
Follow the systers

Follow the systers е блог на две сестри, които обожават пътуванията до далечни и непознати места и с удоволствие споделят преживяното. В блога има информация за много туристически места, както и богат снимков материал. Благодарение на блога бихте могли да се пренесете на далечни прекрасни дестинации, дори без да ставате от дивана.
Ranica.eu

Сайтът ranica.eu е с една от най-богатите бази данни за туризъм в България. В сайта може да разгледате снимки и информация за много туристически обекти от най-различни места от България. Планирайте следващото си пътешествие.
disagi.com

Полезен сайт с много интересна информация за най-различни места по света. Сайта разполага с богат снимов материал и интересни истории, които биха ви помогнали да изберете следващата си нова дестинация.
Marmottes et Chocolat

Кулинарен двуезичен блог, в който ще откриете перфектната рецепта за вечеря или вкусния десерт за специалните си гости. В блогът ще можете да се насладите на красиви снимки на различни вкусни ястия.
Списък на категориите
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори